Audi a organizat pentru a 25-a oara ceremonia de decernare a premiilor ~ Work Safety. La Forumul Audi de la Neckarsulm, Consiliul de Administratie si ~ Consiliul Muncii au premiat angajatii pentru eforturile deosebite depuse in beneficiul protectiei ~ muncii. ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Piese auto Autolux.ro
Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Audi a implinit 25 de ani de decernare a premiilor Work Safety

Audi a implinit 25 de ani de decernare a premiilor Work Safety

Audi

Audi a organizat pentru a 25-a oara ceremonia de decernare a premiilor Work Safety. La Forumul Audi de la Neckarsulm, Consiliul de Administratie si Consiliul Muncii au premiat angajatii pentru eforturile deosebite depuse in beneficiul protectiei muncii. Angajatii din diferite departamente au primit trofee si certificate in cadrul a trei categorii.

Audi AG decerneaza Premiile Work Safety din 1983. "Protectia muncii este o componenta de baza a sistemului de productie Audi, a standardelor noastre actuale privind productia si planificarea productiei", a afirmat Frank Dreves, Membru al Consiliului de Management al Productiei in cadrul companiei AUDI AG, cu sediul la Neckarsulm.

Datorita modernului program de protectie a muncii pus la punct de companie, in 2007 Audi a repetat recordul inregistrat in anul anterior, atingand nivelul de 2,4 accidente la locul de munca care au necesitat pierderea a minim unei zile lucratoare la un milion de ore lucrate. In 1983, primul an cand au fost analizate aceste statistici in vederea acordarii premiilor, aceasta cifra a fost de 34,3.

"Acest rezultat remarcabil a fost obtinut datorita eforturilor sustinute de cooperare depuse de conducere, de Consiliul Muncii, de specialistii in protectia muncii si sanatatii si in special de angajati", a declarat Dr. Werner Widuckel, Membru al Consiliului de Management pentru Resurse Umane in cadrul companiei Audi AG.

Departamentul de calificare de la Neckarsulm a ocupat primul loc la categoria "Activitate lipsita de accidente" cu aproximativ 4,4 milioane de ore de activitate in care nu a avut loc niciun accident. Consiliul Director, Conducerea Fabricii si Consiliul Muncii au decernat trofeele si certificatele.

Dupa cum a explicat si Peter Mosch, Presedintele Consiliului de lucrari generale al companiei Audi AG, la discutia care a avut loc in cadrul ceremoniei, "Protectia muncii reprezinta o prioritate de prim rang pentru Audi. Fiecare punct de lucru trebuie sa respecte cele mai recente standarde ergonomice si sanitare". El a declarat ca acesta este motivul pentru care fabricile Audi colaboreaza pentru imbunatatirea continua a conditiilor de protectie a muncii.

"Acest aspect castiga in importanta daca luam in considerare faptul ca forta de munca inainteaza in varsta", a adaugat Norbert Rank, Presedintele Consiliului Muncii de la Neckarsulm.

Premiantii categoriei „Scaderea continua a numarului de accidente” au fost angajatii unitatii de caroserii pentru Audi A3 din Ingolstadt. Accidentele de la locul de munca sunt analizate pentru a se determina cauzele si sunt discutate in grupuri in cadrul departamentelor individuale, ceea ce duce la o scadere continua a numarului de accidente.

Angajatii unitatii de asamblare a automobilelor Audi A4 de la Neckarsulm si cei ai unitatii de testare a modelului Audi A6 au primit recunoastere pentru cele mai eficiente initiative. Unitatile lor au fost premiate pentru cursurile de calificare privind protectia muncii.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo