Primele noua luni ale anului 2011 au reprezentat pentru BRD Finance  o ~ consolidare a pozitiei  pe piata creditelor auto, prin cresterea volumului finantarilor cu ~ circa 45 comparativ cu perioada similara din 2010, desi, per ansamblu, vanzarile ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Piese auto Autolux.ro
Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Crestere de 45% a creditelor auto BRD Finance, in contextul unei piete auto in scadere cu aproximativ 11%

Crestere de 45% a creditelor auto BRD Finance, in contextul unei piete auto in scadere cu aproximativ 11%

Primele noua luni ale anului 2011 au reprezentat pentru BRD Finance  o consolidare a pozitiei  pe piata creditelor auto, prin cresterea volumului finantarilor cu circa 45% comparativ cu perioada similara din 2010, desi, per ansamblu, vanzarile de autoturisme noi in piata s-au contractat cu 11,4% fata de 2010 (conform Raportului APIA din luna septembrie a anului 2011).

Dezvoltarea activitatii de creditare a BRD Finance, in contextul unei piete in scadere, s-a datorat atat parteneriatelor strategice realizate cu importante companii in domeniu, precum si programelor de produse si promotii speciale, implementate de-a lungul acestui an.

«Creditele auto reprezinta una dintre axele principale de actiune ale BRD Finance in 2011 si vor continua sa fie si in 2012, atentia si resursele noastre fiind concentrate catre oferirea de produse inovative si servicii financiare cu valoare adaugata partenerilor de afaceri si clientilor finali », a declarat domnul Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance.

In cadrul strategiei comerciale privind promovarea de produse co-branded, adaptate perfect nevoilor de finantare auto ale clientilor anumitor marci, mentionam parteneriatul cu grupul RCI. Colaborarea stransa cu acesta se realizeaza pe doua linii de activitate: cea a produselor de finantare auto (Dacia Finance, Renault Finance si Nissan Finance), precum si cea reprezentata de cardurile de credit (Renault si Dacia MasterCard numarandu-se printre primele carduri co-branded din sectorul auto, de tip“3 in 1”: Avantaj, Fidelitate, Credit). De asemenea, in contextul parteneriatului cu Chevrolet Romania si Hyundai Auto Romania, BRD Finance a pus la dispozitia persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate oferte financiare personalizate.

Programele de produse si promotii speciale desfasurate in showroom–urile partenerilor nostri au reprezentat o parghie principala de crestere a activitatii de finantare a companiei. Realizate in urma feed-back-ului primit de la clienti si parteneri, planurile implementate sunt reprezentate de furnizarea de solutii de finantare cu valoare adaugata precum: tichete REMAT suplimentare, plinuri de carburant si anvelope de iarna cadou sau includerea costului asigurarii CASCO in rata lunara. Transparenta la nivel de costuri si perioada extinsa  (pana la 10 ani), precum si pozitionarea corecta in piata de profil se numara printre atuurile principale ale ofertelor BRD Finance. In plus, solutiile noastre de finantare auto sunt preferate pentru calitatea de « one-stop-shop». Odata ales autoturismul, potentialii cumparatori primesc si oferta potrivita de finantare direct in showroom. Intregul proces de creditare (aprobare, semnare contract de credit si finantare) se realizeaza pe loc, clientii nefiind nevoiti sa faca mai multe drumuri pentru realizarea formalitatilor de credit si putand pleca acasa cu masina dorita, imediat dupa semnarea contractului.

Pentru finele acestui an, piata estimeaza o crestere a numarului de credite de consum auto, stimulata, in principal, de prelungirea  Programului Rabla pana la 23 decembrie 2011.

"Rezultatele inregistrate in primele trei trimestre ale anului, precum si estimarile pentru ultimul trimestru  confirma ca strategia comerciala stabilita pentru activitatea de finantare auto, in acest an, intr-un context dificil de piata, va conduce la realizarea obiectivelor setate de companie", a declarat domnul Christophe Laurent, Director General Adjunct al companiei.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiaza de experienta internationala a grupului in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid unul dintre liderii pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea unor parteneriate cu firme importante din domenii precum: auto, retail, PVC, IT&C, electronice si electrocasnice, mobila sau publicistica.

BRD Finance administreaza in prezent o gama diversificata de produse si servicii financiare, oferind atat credite auto, de consum, carduri de credit si credite de nevoi personale.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo