Orice om are cate o fobie pe care o tine ascunsa sau ~ o arata lumii intregi. In cazul meu fobia mea este greu de ~ stapanit, deoarece in momentul in care vad un soarece nu ma mai ~ controlez si incep sa tip pana cand acesta dispare. Ghinionul face ca ~ locuiesc ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Piese auto Autolux.ro
Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Cum am scapat de fobia de soareci - Guest Post

Cum am scapat de fobia de soareci - Guest Post

Orice om are cate o fobie pe care o tine ascunsa sau o arata lumii intregi. In cazul meu fobia mea este greu de stapanit, deoarece in momentul in care vad un soarece nu ma mai controlez si incep sa tip pana cand acesta dispare. Ghinionul face ca locuiesc la casa iar vecinii de langa mine detin foarte multe pasari si animale iar asta favorizeaza prezenta soarecilor.

Anul acesta, din anumite motive pe care nici eu nu le-am inteles, am inceput sa gasim prin casa urme de soareci (excremente si alimente roase) iar eu nu am fost singura persoana ingrijorata.

Pe toti membrii familiei ne-a cuprins un fior rece, deaorece soarecii sunt foarte periculosi fiind vestiti pentru capacitatea lor de a raspandi microbi si epidemii.

Nu am mai stat nicio secunda pe ganduri si am sunat la Compania DDD.

Compania DDD este o firma specializata in a efectua servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie la nivel profesional.

Aceasta firma ofera cele mai bune servicii, deoarece si pe site-ul lor este pusa la dispozitia clientilor o lista cu preturi servicii deratizare astfel fiecare utilizator poate face pretul preventiv in functie de dimensiunea locuintei.

Dupa ce am sunat si am stabilit, cu echipa DDD, detaliile, acestia mi-au spus ca imi vor trimite o echipa, saptamana viitoare, iar cu o zi inainte este indicat sa inlatur alimentele si obiectele personale pentru a pregati locuinta pentru deatizare.

Echipa si-a facut prezenta la fix o saptamana, fiind foarte punctuali. Acestia au respectat si intalnirea matinala, stabilita telefonic cu o saptamana in urma.

I- am invitat in casa, iar profesionistii DDD si-au dat seama imediat despre ce este vorba si au sugerat ca vor demara o deratizare chimica. Aceasta presupunea ca timp de 24 de ore dupa deratizare, geamurile sa fie lasate deschise pentru a elimina substantele chimice.
Echipa a fost foarte rapida si, pana sa plece, mi-au lasat si instructiunile necesare pentru a sti cum sa procedez in caz ca voi gasi soareci morti prin incapere.

Recomand cu incredere Compania DDD!

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo