Din aceasta toamna, M Car Distribution Berceni a devenit cel mai nou ~ distribuitor autorizat Mitsubishi Fuso Canter în România. Astfel, M Car Distribution reprezinta ~ cel de-al noualea partener al camionului produs de catre Daimler AG si ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Piese auto Autolux.ro
Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Mitsubishi Fuso Canter a extins reteaua de centre autorizate printr-un nou partener

Mitsubishi Fuso Canter a extins reteaua de centre autorizate printr-un nou partener

Mitsubishi

Din aceasta toamna, M Car Distribution Berceni a devenit cel mai nou distribuitor autorizat Mitsubishi Fuso Canter în România. Astfel, M Car Distribution reprezinta cel de-al noualea partener al camionului produs de catre Daimler AG si distribuit pe piata autohtona prin Mercedes-Benz România, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Mitusbishi Fuso Canter este prezent si în alte opt centrele autorizate din cele mai importante orase din tara: Arad (Auto Schunn), Bucuresti (Casa Auto Bucuresti), Cluj (RMB Inter Auto), Constanta (Autoklass), Iasi (Casa Auto Iasi), Ploiesti (Litex Impex), Târgu Mures (Alitat) si Timisoara (RMB Casa Auto).

"Suntem bucurosi sa avem alaturi un partener puternic si dinamic asa cum este M Car Distribution, în ideea consolidarii retelei nationale de distribuitori autorizati, cât  si a pozitiei pe piata din Bucuresti, prin cresterea volumului de vânzari. În  momentul de fata, pentru Mitsubishi Fuso Canter prioritare sunt gasirea partenerilor potriviti si livrarea produselor si serviciilor de o calitate ireprosabila; toate acestea în beneficiul clientilor nostrii, iar M Car Distribution este partenerul de care avem nevoie", a declarat Radu Vlad, Manager Mitsubishi Fuso Canter.

Pentru a convinge pe deplin de performantele sale pe toti cei care au nevoie de o solutie eficienta pentru afacerile lor, Mitsubihi Fuso Canter i-a invita în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2009 la test drive la M Car Distribution Berceni, noul sau partener.
În plus, între 20 octombrie si 31 decembrie, modelul Canter de 3,5t este disponibil prin Mercedes-Benz Financial Services cu un avans de la 1.090 euro si o rata lunara începând cu 399 euro.

Mitsubishi Fuso Canter, care reuseste sa îmbine perfect manevrabilitatea cu un spatiu de depozitare generos, a fost votat "Camionul anului 2009 " în Bosnia si Hertegovina. Decernarea premiului din timpul unui show de televiziune de la Sarajevo, în ianuarie, a marcat punctul culminant al concursului organizat de "Auto Media Group", cea mai mare si cea mai veche firma de publishing din Bosnia si Hertegovina.

Juriul a fost compus din cinci manageri de vânzari din partea companiilor concurente, carora nu li s-a permis sa voteze pentru produsele proprii.

Dimensiunile exterioare compacte ale lui Canter ofera o excelenta manevrabilitate, chiar si pe cele mai înguste strazi din orase, precum si usurinta la încarcare si descarcare, iar diametrul de bracaj mic al Canter-ului asigura manevrabilitate în aproape orice conditii.

Cu sasiul sau cu greutate optimizata, Canter are un avantaj în fata concurentei: o sarcina utila distinctiva; sasiul cu o greutate maxima admisa de 7,5t, de exemplu, poate transporta pana la 4920 kg. Caracterul practic remarcabil al lui Canter este destul de evident, de la diversitatea gamei de modele, pâna la utilizarea eficienta a spatiului.

Capacitatea impresionanta de încarcare este obtinuta cu ajutorul conceptului de cabina deasupra motorului. Cele patru variante de cabina, masele maxime admise de la 3,5t pâna la 7,5t si un total de sapte variante de ampatament cu lungimi ce variaza între 2500 mm si 4470mm prezinta si mai multe dovezi ale versatilitatii lui Canter.

Disponibile în 4 versiuni diferite, cabinele Canter ofera mai multe optiuni decât orice alt competitor din clasa sa si raspund cerintelor oricarui segment. Modelul de cabina Standard cu latimea de 1.695 mm reprezinta un avantaj atunci când Canter trebuie sa fie capabil sa se strecoare cu abilitate prin intrari înguste si pasaje. Cabina Confort, mai mare si mult mai spatioasa, are o latime de 1.995 mm. Ambele cabine sunt disponibile în versiuni simple sau duble.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo