Audi implineste 100 de ani de Progres prin Tehnologie si serbeaza acest ~ moment printr-un mare eveniment cultural in Ingolstadt. Centenarul Audi in Romania este ~ marcat prin ofertele speciale pentru toata gama de modele.Evenimentul din Ingolstadt va ~ fi ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Partener Piese Auto

Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
100 de ani Audi - 100 de ani de Progres prin Tehnologie

100 de ani Audi - 100 de ani de Progres prin Tehnologie

Audi

Audi implineste 100 de ani de "Progres prin Tehnologie" si serbeaza acest moment printr-un mare eveniment cultural in Ingolstadt. Centenarul Audi in Romania este marcat prin ofertele speciale pentru toata gama de modele.

Evenimentul din Ingolstadt va fi deschis de cancelarul german Angela Merkel, iar pe durata a 4 zile vor concerta celebrul pianist chinez Lang Lang, Neue Philharmonie din Frankfurt, artistul international al luminilor Gerry Hofstetter si trupa Die Fantastischen Vier acompaniata de o orchestra formata din 60 de membri.

Evenimentul va ingloba, de asemenea, si expozitii cu cele mai de succes modele din istoria marcii. Acest spectacol este varful unei serii de peste 50 de evenimente organizate de Audi in acest an, printre care si participarea la cursa Donau Classic cu o serie de automobile deosebit de speciale: trei modele Audi Sport quattro datand din anul 1984, primul Audi construit in uzina de la Ingolstadt - modelul Audi 72 din anul 1965, Audi 80 Rallye sau "Audi 200 James Bond" din 1986, la volanul caruia Timothy Dalton il urmarea pe agentul rus in filmul "Cortina de fier".

"Audi este una dintre cele mai importante companii auto din lume, iar traditia si istoria din spatele brandului reprezinta atuuri incontestabile pe piata auto internationala. O suta de ani Audi nu inseamna doar 100 de ani de "progres prin tehnologie" ci si 100 de ani in care Audi a ascultat neintrerupt vocea clientilor sai, urmand exemplul fondatorului companiei, August Horch (Horch[ger.] = Audi[lat.] = asculta!).

Faptul ca acum implinim un secol de existenta nu inseamna decat ca ne-am facut treaba bine. Ne bucuram ca facem parte din familia Audi si sarbatorim acest moment inpreuna cu cei peste 12.500 de clienti Audi din Romania", a declarat Mihai Halmagianu, Directorul Marcii Audi in Romania.

Nicaieri in lume, crezul Audi, "Progres prin Tehnologie", nu este verificat mai dur, mai fara mila, decat in sporturile auto. Cei 100 de ani incununati de succesele Audi pe pistele de curse din intreaga lume au intarit increderea in propria forta si, in acelasi timp, stabilesc criteriile pentru urmatoarele sarcini de lucru.

Fiecare victorie este un nou tel, dar si un nou inceput si reprezinta un triumf prin care stacheta este ridicata. Prin participarile confirmate cu victorii la Cursele Alpilor Austrieci din 1911 pana in 1914, fondatorul August Horch a reusit intr-un timp record sa faca numele Audi recunoscut pe plan international. De atunci, rezultatele nu au incetat sa apara. Pentru Audi au contat dintotdeauna performantele sportive, iar inovatiile sunt traduse pe asfalt, in plan real, cu o viteza uluitoare si sunt supuse imediat testelor de forta si de sportivitate.

AUDI AG a vandut in 2008 un total de 1.003.400 de automobile, devenind astfel cel de-al treisprezecelea an-record consecutiv. Audi produce automobile in Ingolstadt si Neckarsulm (Germania), Györ (Ungaria), Changchun (China) si Bruxelles (Belgia). La finele anului 2007, in orasul Aurangabad din India a inceput productia modelului Audi A6, iar in octombrie 2008, a modelului Audi A4.

Compania este activa in peste 100 de piete in intreaga lume. Filialele detinute in totalitate de AUDI AG includ Automobili Lamborghini Holding S.p.A din Sant’Agata Bolognese, Italia si quattro GmbH din Neckarsulm. Audi are in prezent 57.000 de angajati la nivel mondial, incluzandu-i pe cei 45.000 din Germania.

Marca celor patru inele investeste anual peste 2 miliarde de euro pentru a sustine progresul tehnologic exprimat si de sloganul sau, "Vorsprung durch Technik" (Progres prin Tehnologie). Pana in anul 2015, Audi planuieste sa-si mareasca semnificativ numarul de modele din portofoliu la 40. Compania a fost fondata de August Horch in Zwickau la data de 16 iulie 1909, acesta numind-o dupa traducerea in limba latina a numelui sau (Horch = Audi), iar in limba romana: "asculta!".

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo