A fost aleasa o facilitate de productie pentru Audi Q3: fabrica SEAT ~ din Martorell, Spania. Productia va incepe in 2011, iar capacitatea estimata este ~ de 80.000 de unitati pe an. Investitia totala va fi de aproximativ ~ 300 de milioane de euro.Dupa ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Partener Piese Auto

Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Noua generatie de automobile SUV Q3 a Audi AG va fi fabricata in Martorell, Spania

Noua generatie de automobile SUV Q3 a Audi AG va fi fabricata in Martorell, Spania

Audi

A fost aleasa o facilitate de productie pentru Audi Q3: fabrica SEAT din Martorell, Spania. Productia va incepe in 2011, iar capacitatea estimata este de 80.000 de unitati pe an. Investitia totala va fi de aproximativ 300 de milioane de euro.

"Dupa aprecierea in profunzime a tuturor factorilor relevanti si o comparatie extinsa la nivel international intre diversele facilitati de productie, am selectat Martorell", a explicat Rupert Stadler, presedintele Consiliului de administratie al AUDI AG.

Aceasta decizie permite companiei Audi sa continue strategia de crestere si internationalizare. Stadler a adaugat: "Ne bazam pe eficienta fabricii spaniole, pe calitatea exceptionala a Departamentului de productie si pe echipa foarte bine instruita. Vom utiliza sinergia Grupului pentru a spori avantajul competitiv si pentru a proteja aproximativ 1.200 de locuri de munca. In plus, aceasta decizie asigura si locurile de munca din alte fabrici Audi".

Frank Dreves, membru al Consiliului de Administratie Audi responsabil cu Productia, a declarat: "Incepand din 2011, automobilele Audi Q3 vor fi produse la standardele de calitate Audi in fabrica din Martorell. Aceasta hotarare ne ofera un plus de flexibilitate in luarea deciziilor viitoare privind produsele. Vom incepe pregatirile fara intarziere".

Dupa ce s-a stabilit ca automobilul Q3 va fi fabricat in Spania, decizia privind productia in SUA a fost amanata. Domnul Stadler a declarat: "Vom explora in mod sistematic optiunile in contextul crizei actuale din piata. Audi beneficiaza de o pozitie buna. Nu exista nicio necesitate urgenta de a aloca facilitati de productie suplimentare".

Audi Q3, SUV-ul sportiv de mici dimensiuni, se alatura familiei compuse din Audi Q5 (produs in Ingolstadt, Germania) si Audi Q7 (produs in Bratislava, Slovacia). Astfel, in 2011 va fi lansat un nou automobil compact din noua gama de modele, pe langa A1. Q3 va extinde si mai mult familia de modele Q.

Audi Q3 cu cinci usi, cu aspect de coupé, insa cu pozitii ale scaunelor, dimensiuni ale rotilor si garda la sol tipice unui SUV se remarca printr-o experienta a conducerii complet sportiva. Acesta combina designul si caracteristicile de conducere ale unui automobil compact cu spatiul generos si versatilitatea unui SUV.

Respectand traditia Audi, solutiile tehnice inovatoare vor stabili noi standarde in ceea ce priveste eficienta, placerea de a conduce si confortul. Lansarea pe piata a automobilului Q3 este programata pentru 2011.

Fabrica din Martorell este o noua pagina la portofoliul de facilitati de productie AUDI AG. Compania Audi produce automobile in Ingolstadt si Neckarsulm (Germania), in Ungaria, Belgia, Slovacia, India si China.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo