Volkswagen a lansat productia preliminara de serie a noului Polo in noua ~ fabrica a concernului din Pune, in statul federal indian Maharashtra. Ministrul pentru ~ economie, munca si transporturi al landului Saxonia Inferioara, dr. Philipp Rösler, a ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Partener Piese Auto

Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Volkswagen a lansat productia preliminara de serie pentru noul Polo

Volkswagen a lansat productia preliminara de serie pentru noul Polo

Volkswagen

Volkswagen a lansat productia preliminara de serie a noului Polo in noua fabrica a concernului din Pune, in statul federal indian Maharashtra. Ministrul pentru economie, munca si transporturi al landului Saxonia Inferioara, dr. Philipp Rösler, a asistat la procesul de productie a primei caroserii a modelului din aceasta fabrica. Impreuna cu o delegatie de reprezentanti de top ai mediului economic din Saxonia Inferioara, alcatuita din aproximativ 30 de persoane, dr. Rösler a intreprins o vizita informativa in India.

Una dintre destinatiile din programul ministrului a fost o vizita la noua fabrica Volkswagen, unde oaspetii au fost intampinati de Jörg Müller, presedinte si director executiv al grupului Volkswagen India, precum si de dr. John Chacko, director tehnic, si K. K. Swamy, vicepresedinte si director executiv.

Pe parcursul vizitei, in prezenta ministrului dr. Philipp Rösler si a consulului general al Germaniei in India, Walter Stechel, a fost produsa prima caroserie a unui Polo, care a fost trimisa ulterior la vopsitorie. Astfel a fost lansata productia preliminara de serie pentru acest model. Inceputul productiei de serie este planificat pentru finalul acestui an.

"Concernul Volkswagen este unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume si, prin implicarea in India, continua cu succes extinderea pe pietele internationale aflate in dezvoltare. Din acest motiv, salut obiectivele si strategiile urmarite de aceasta firma care isi desfasoara activitatea pe plan global, cu sediul central in Wolfsburg, Saxonia Inferioara, prin dezvoltarea promovata".

"Fabrica Volkswagen inaugurata in Pune este un exemplu reusit pentru asocierea dintre tehnologia germana si abilitatile lucratorilor din India, aspect pentru care doresc sa imi exprim aprecierea fata de conducerea firmei Volkswagen", a afirmat ministrul dr. Rösler, care detine si calitatea de membru al comisiei de supraveghere al Volkswagen.

Jörg Müller in calitate de presedinte al concernului Volkswagen in India, a afirmat: "Suntem mandri si bucurosi pentru faptul ca fabrica a fost inaugurata cu un an inainte de data planificata. Evenimentul de astazi marcheaza urmatoarea etapa de succes a eforturilor comune depuse de echipa noastra. Prin intermediul prime caroserii a unui Polo, produsa astazi, suntem pe drumul cel bun pentru a atinge obiectele prevazute pentru noua noastra fabrica".
 
Pentru Volkswagen, inaugurarea fabricii din Pune din data de 31 martie 2009, a reprezentat o etapa importanta de implementare a obiectivelor de dezvoltare pe subcontinentul indian. Incepand cu luna mai 2009, in Pune va fi produs modelul compact Skoda Fabia.

La finalul anului 2009 va incepe productia modelului Volkswagen Polo. Acesta va fi reprezentata de o versiune hatchback, la care se va adauga in cea de-a doua jumatate a anului 2010 si o versiune notchback, de asemenea in baza noului Polo.

Cu un volum total de investitii de 580 milioane de euro, fabrica din Pune reprezinta in prezent cea mai importanta investitie realizata de o firma germana in India. Fabrica dispune de o capacitate anuala de productie de pana la 110.000 autoturisme, destinate pietei din India.

Fabrica Volkswagen din Pune este una dintre cele mai moderne de care dispune concernul Volkswagen si este caracterizata de o cota ridicata de piese furnizate de producatorii autohtoni de componente. Este vorba despre singura instalatie de fabricatie a unui producator german de automobile din India care permite intregul proces de executie – de la presa, la executia de caroserii si vopsitorie si pana la montaj.

Pana la finalul anului 2010, Volkswagen intentioneaza sa dispuna de aproximativ 2.500 de angajati in fabrica sa din Pune. Acordul pentru investitia avand ca obiect constructia noii fabrici a fost semnat in luna noiembrie 2006.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo