Mercedes-Benz România prezinta noua generatie a Clasei S prin intermediul unei sectiuni ~ special create pe website-ul sau, www.mercedes-benz.ro/ClasaS. Lansarea acestei sectiuni s-a realizat simultan ~ cu prezentarea internationala.Noul model Clasa S ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Partener Piese Auto

Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Noua generatie Clasa S, prezentata pe website-ul Mercedes-Benz Romania

Noua generatie Clasa S, prezentata pe website-ul Mercedes-Benz Romania

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz România prezinta noua generatie a Clasei S prin intermediul unei sectiuni special create pe website-ul sau, www.mercedes-benz.ro/ClasaS. Lansarea acestei sectiuni s-a realizat simultan cu prezentarea internationala.

Noul model Clasa S vine cu foarte multe caracteristici inovatoare, iar pentru a le evidentia si mai bine, în sectiunea dedicata acesteia, pe lânga paginile obisnuite, este disponibil si un website special care le prezinta într-un mod avangardist.

Astfel, sistemul inovator SPLITVIEW, asistentul pentru unghiul mort, modelul S400 HYBRID, ABC cu stabilizare la vânt lateral, asistentul adaptiv pentru faza lunga si frâna PRE-SAFE sunt caracteristici care au fost asociate pe website cu tehnologii futuriste, aflate în stadiul de concept sau de testare.

Spre exemplu, o componenta a pachetului de divertisment pentru locurile din fata este tehnologia inovatoare de afisare SPLITVIEW, care în functie de unghiul de vizualizare, poate afisa simultan doua imagini video diferite pe display-ul COMAND al Clasei S. În acest mod, soferul poate utiliza sistemul de navigatie în timp ce pasagerul din fata vizioneaza un film.

Noua sectiune dezvoltata pe website-ul Mercedes-Benz asigura o interactivitate sporita pentru utilizator: pentru a accentua si mai mult avangardismul Clasei S, unele dintre caracteristicile speciale pot fi testate folosind camera web si microfonul (SPLITVIEW, asistent adaptiv pentru faza lunga si ABC cu stabilizare la vânt lateral).

Mai mult, prin intermediul configuratorului designo, pentru prima data pe www.mercedes-benz.ro, poti personaliza online Clasa S folosind dotari designo. În acest fel, utilizatorul îsi poate face selectiile sale, iar configuratorul designo evalueaza combinatia realizata: excelenta, reusita, neobisnuita. De asemenea, acesta poate vedea în detaliu selectia, iar configuratorul poate face trei sugestii de combinatii, pe baza alegerii facute.

În cazul noului model Mercedes-Benz Clasa S, pentru mai multa siguranta în timpul calatoriei, cei aflati la bord pot conta pe sistemul de protectie PRE-SAFE. Astfel, senzorii utilizati de aceasta detecteaza pericolul în timp real si activeaza masurile necesare de protectie. În plus, acest sistem aplica automat întreaga forta de frânare atunci când coliziunea nu mai poate fi evitata, minimalizând daunele cauzate de accident.

O alta caracteristica a Clasei S, prezentata pe website-ul special creat este pachetul optional de entertainment pentru pasagerii din spate. Ambele tetiere ale scaunelor din fata sunt prevazute cu ecrane de 8 inchi destinate vizualizarii DVD-urilor. Semnalul audio este transmis prin intermediul unor casti wireless sau al sistemului de sunet surround Harman Kardon Logic 7.

Noua generatie de autorisme Clasa S este prevazuta cu tehnologia moderna LED pentru o iluminare optima, în special în timpul noptii. Pachetul de iluminare cu LED-uri mai contine: inovatorul sistem inteligent de iluminare si asistentul adaptiv pentru faza lunga, care ofera vizibilitate optima.

Pentru noul model Clasa S, una dintre cele mai importante inovatii este reprezentata de propulsoarele hibride din dotarea lui S 400 HYBRID si S 350 CDI BlueEFFICIENCY. Modelul S 400 HYBRID este echipat cu un motor puternic pe benzina cu sase cilindri în combinatie cu un motor electric care genereaza un cuplu extrem de ridicat.

 

Calitatile aerodinamice optimizate, frânarea regenerativa, functia ECO start/stop si pneurile cu rezistenta redusa la frecare transforma modelul S 400 HYBRID în cel mai eficient autoturism din clasa de lux din care face parte.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo