Noile modele Ford Fiesta si Ford Ka vor fi disponibile începând din ~ 3 martie pe piata din România, prin intermediul retelei Romcar.    Expresii ~ ale designului kinetic în clasa mica si mini, noile modele Ford se ~ impun pe ...

transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Masina saptamanii Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus Fiat Tipo in Romania - pret de la 10.990 Euro, TVA inclus

Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România, prin cele 36 de centre din reteaua de distribuitori autorizati. Fiat Tipo porneste de la 10.990 Euro (TVA inclus) si beneficiază de o versiune

citeste mai mult

Partener Piese Auto:

Piese auto Autolux.ro
Interviul saptamanii Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania Obiectivul Mazda in Romania - cresterea nivelului de calitate al vanzarilor si serviciilor - interviu cu Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania

Influentate de spiritul Zoom-Zoom, automobilele Mazda se diferentiaza prin design si motorizare inspirate de conceptul sport. Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania, a vorbit despre pozitionarea Mazda pe piata auto din Romania si despre

citeste mai mult
Noile modele Ford Fiesta si Ford Ka, disponibile din 3 martie 2009 prin reteaua Romcar

Noile modele Ford Fiesta si Ford Ka, disponibile din 3 martie 2009 prin reteaua Romcar

Ford

Noile modele Ford Fiesta si Ford Ka vor fi disponibile începând din 3 martie pe piata din România, prin intermediul retelei Romcar. 
 
Expresii ale designului kinetic în clasa mica si mini, noile modele Ford se impun pe piata auto prin performante ecologice exemplare, niveluri superioare de tehnologie si confort si prin tinuta de drum remarcabila - specifica marcii Ford.

Noul Fiesta marcheaza un capitol important în istoria Ford, asumându-si rolul de cea mai distinctiva versiune Fiesta lansata începând din anul 1976, când a fost prezentata publicului pentru prima data.

Noul Ka pastreaza toate calitatile ce au atras popularitatea versiunii sale anterioare - dimensiunea compacta, aspectul atractiv, dinamica deosebita si personalitatea jucausa - însa le prezinta într-un pachet nou, inedit.

Noul Ford Ka stabileste un nou standard în clasa masinilor de dimensiuni reduse. Practic, sigur, usor manevrabil si prietenos cu mediul, noul Ka reinventeaza povestea de succes a modelului Ford.

Modelul prezinta doua versiuni de motorizare economice, ce dezvolta emisii reduse de noxe: motorul Duratec 1,2 litri benzina de 69 CP si, pentru prima data pe un Ka, motorul Duratorq 1,3 litri turbodiesel de 75 CP. Atât varianta pe benzina, cât si cea pe motorina produc emisii remarcabile, sub nivelul de 120 g/km CO2.

Motorizarea diesel îmbunatateste si economia de combustibil, atingând un consum mixt de 4,2 litri / 100km. Noul Ford Ka este disponibil în doua variante de echipare: Ambiente si Titanium si într-o singura varianta de caroserie - 3 usi.

Pentu noul model Fiesta, inginerii Ford au proiectat trei motorizari pe benzina: 1,25 litri de 82 CP, 1,4 litri de 96 CP si 1,6 litri de 120 CP si doua motorizari diesel TDCi: 1,4 litri de 68 CP si 1,6 litri de 90 CP. Toate versiunile de motorizare sunt disponibile în 3 si 5 usi, în timp ce gama de echipare destinata acestui model cuprinde cinci niveluri.

Noul Fiesta reprezinta cel mai recent model Ford dezvoltat si testat pentru a proteja pasagerii de potentiale reactii alergice. Certificarea a fost obtinuta atât prin testele BAF (Fundatia Britanica pentru Alergii), cât si prin cele ale autoritatii internationale TÜV.

La testele Euro NCAP, Fiesta a obtinut punctajul maxim de 5 stele pentru protectia pasagerilor adulti, 4 stele pentru protectia  pasagerilor copii si de 3 stele  dobândite în urma testelor de protectie a pietonilor. Sistemului de protectie inteligent  (ISP)  i se alatura, pentru prima data pe un autovehicul Ford de clasa
mica, airbagul genunchi sofer plus airbaguri laterale si de tip cortina.

"Lansarea noului Ford Fiesta la nivel european a condus într-un timp foarte scurt la consolidarea puternica a pozitiei Ford Europa. Acest fapt influenteaza într-un mod pozitiv asteptarile retelei Romcar, în pofida vremurilor tumultoase concentrate recent asupra pietei auto. În mai putin de o saptamâna ne pregatim sa dezvaluim publicului cele mai noi modele Ford de dimensiuni reduse - noul Ka si noul Fiesta", a declarat Gabriel Bondarenco, Director General Romcar.
 
Romcar este reprezentantul marcii Ford în România din anul 1992 si aduce pe piata româneasca 15  modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurându-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTauto
Stiri auto dupa marca
Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Great Wall
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo